Проект в центъра на вниманието: Луксозна баня

Проект в центъра на вниманието: Луксозна баня

Луксозният ремонт на банята е пълна мечта и ние я реализирахме! Това е едно наистина модерно пространство, което ще издържи теста на времето. От плажната, класическа елегантност до модерните детайли и технологии, това амбициозно преустройство може да бъде постигнато само чрез изключителна изработка и внимателно включване на вълнуващи тенденции. Гордеем се, че постигаме такива резултати в домовете на нашите клиенти. Нямаме търпение да ви покажем един от нашите проекти за елегантна реконструкция на банята.

Мивка и суета

Мивката и тоалетната чиния могат да се похвалят със смесители във винтидж стил с двойни обръщачи на крановете, с изкусно осветени огледала и общ медицински шкаф със стъклени врати по поръчка.  Нежната извивка на тоалетката ясно очертава пространство за двама. Мястото за съхранение е предостатъчно в целия проект и тоалетната не прави изключение. Обърнете внимание на просторните шкафове отдолу и табуретката на тоалетката, прибрана грижливо в модула. Обмислени детайли, създадени за ежедневна употреба, като кукичките за кърпи за ръце до всеки умивалник, за да сте сигурни, че всичко необходимо е винаги на една ръка разстояние.

Проект в центъра на вниманието: Луксозна баня

Скрито пространство за съхранение и пищни акценти

Вградените рафтове в непосредствена близост до душа демонстрират плажен стил и позволяват достатъчно място за съхранение, както и демонстрация на съкровища и вкус. Още по-добре е, че под него се крие вградена кошница, която гарантира, че никой няма да остави чорапите си на купчина на пода в банята. Това е един от любимите ни детайли от висок клас, който наистина подобрява ежедневното използване на пространството.   

Друг е куката за кърпи, поставена точно пред този фантастичен душ, снабден с горна дъждовна глава, модерна стъклена душ врата и пейка за сядане. Понякога е необходим ободряващ душ, както понякога е необходима дълга вана. Това пространство не пести средства за нито едно от двете и представя най-доброто от тях.  

Складът за бельо, в който се съхраняват свежи кърпи и консумативи, е прилежно прибран между ваната и душа, което отново гарантира, че спешните продукти са на една ръка разстояние, когато са най-необходими. След като се отвори, пространството е наистина пещерно, което гарантира, че на плота трябва да се намират само куриозни предмети.

А видяхте ли полилея в тази луксозна баня?

Тази фокусна точка е напълно у дома си в тази луксозна обстановка и хвърля великолепна, романтична светлина в това вече мечтано пространство.

Оставихме най-доброто за накрая! Отделните вани и душове са само една от тенденциите, които виждаме все по-често на този пазар за преустройство на баня от висок клас. Тази свободностояща овална вана е изпълнена с луксозни детайли, за да осигури превъзходно домашно спа изживяване. Дълбока и широка, ваната е разположена директно на пътя на най-добрия източник на красива и естествена светлина в помещението. Обмисленият перваз на прозореца за обичащите слънцето растения служи едновременно като място за поставяне на свещи или други средства за подобряване на настроението по време на баня.  

Не всеки има телевизор в банята си, но почти всеки иска да има телевизор в банята си. Макар че акустиката в банята и без това е добра, високоговорителите за съраунд звук превръщат всяка баня в истинско преживяване за четене, релаксация и отмора.

Не обичаме нищо повече от тези достойни за слюнка резултати в играта за преустройство на луксозна баня. С всеки детайл, обмислен и украсен с любов и педантичност, ние се гордеем, че можем да осигурим ежедневни пространства, които продължават да се чувстват специални, дори когато ги използвате всеки ден. Това е разликата, която прави една баня по поръчка. Разходите за преустройство на баня по поръчка варират в зависимост от избора на материали, степента на строителните нужди и размера на пространството. Ние сме добре запознати с това как да помогнем на клиентите си да се уверят, че процесът на преустройство на банята им завършва с това, че започват всеки ден в мечтаното пространство. 

4.6/5 - (111 votes)
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *