Колко време отнема преустройството?

Колко време отнема преустройството?

Има кратък и дълъг отговор; ще започнем с краткото: ремонтът на кухня или баня обикновено отнема между един и три месеца; добавяне (като слънчева стая) ще отнеме поне три месеца, а преустройството на цял дом ще отнеме шест месеци до година. 

Нека сега се потопим в по-дългия отговор.

Графикът на всеки проект до голяма степен зависи от обхвата на работата, непредсказуемите закъснения, като прекъсвания на веригата за доставки, и наличността на изпълнителя, който наемате. Също така е важно да осъзнаете, че всеки изпълнител има различен процес на ремоделиране и някои ще „свършат работата по-бързо“ от други. 

Тъй като можем да говорим само за нашия процес, знаем само колко време обикновено отнема всяка стъпка от нашия процес. Нека прегледаме всяка от тези стъпки, за да ви дадем обща представа за това как изглежда процесът на ремоделиране и колко време отнема. 

Първа стъпка: Първа среща

Вашият дизайнер ще ви посрещне в дома ви, за да изслуша вашите цели, опасения, идеи и да поговори за вашата визия. Те ще направят измервания и снимки и ще преценят дали сме подходящи за вашия проект. Нашите дизайнери са готови да зададат много въпроси, за да представят чудесно решение за вашите нужди.

Това бележи ден първи в нашия процес на ремоделиране.

Стъпка втора: Фаза на проектиране

След първото посещение вашият дизайнер ще работи по изготвянето на план, създавайки визуализации, за да ви помогне да визуализирате вашето пространство. Ние не сме просто ремоделатор тип „издърпай и смени“; ние също се радваме на предизвикателство и предлагаме креативни решения, за да подобрим живота ви. 

793347 Pen and ink drawing of a mystical underwater world xl 1024 v1 0
Колко време отнема преустройството? 3

Стъпка трета: Фаза на избор

Вашият дизайнер ще ви помогне да планирате срещи, за да направите избор на материали за проекта. Имате голям избор сред материали. Разгледайте най-добрите доставчици в областта и да работете с експерти във всяка област, за да ви помогнат да вземете информирани решения по пътя. 

Графикът за стъпки две и три варира в зависимост от обхвата на вашия проект. Например, тези стъпки за преустройство на половината баня биха отнели между една до две седмици; пълното преустройство на кухнята може да отнеме четири до осем седмици. 

Стъпка четвърта: Подпосещение

След като проектът бъде финализиран, ние ще доведем нашия оценител и всички лицензирани подизпълнители, необходими за вашия проект, за да направят преглед на обекта, за да определят точната работа, която трябва да бъде извършена. Това може да включва водопроводчик, електротехник, доставчик на подови настилки, специалист по ОВК, доставчик на основи и т.н., ако е необходимо. Стремим се да минимизираме изненадите, като предоставяме на хората, които извършват работата, достъп до сайта директно в началото на проекта. 

Стъпка пета: Фаза на оценка

На този етап вашият проект е придобил форма! Вашият дизайнер ще превърне вашата работа в наш отдел за оценка. Това осигурява още една контролна точка за преглед на работа. Вашата обща цена на проекта се изчислява на този етап. 

Стъпка шеста: Предложение

Вашият дизайнер ще ви покани, за да ви представи подробно предложение, за да посочи изрично, стъпка по стъпка, работата и материалите, които ще бъдат използвани за вашия проект. Ние ще представим ценообразуването за вашата работа и ще се уверим, че сте доволни от проекта преди да продължите напред. Ако има промени, които трябва да бъдат направени, винаги можем да разгледаме повторно и да преразгледаме предложението, за да отговори на вашите нужди.  

Очаквайте стъпки от четири до шест да отнемат от една до четири седмици, започвайки след завършване на дизайна.

Стъпка седма: Изграждане

Прекарвайки необходимото време в процеса на планиране, процесът на строителство е плавен и ефективен. Подробното планиране значително намалява поръчките за промяна и други типични забавяния при ремоделиране. 

Графикът на строителството зависи от обхвата на работата и непредвидимите препятствия. 

Стъпка осма: Завършване

Преминаваме с вас през вашия проект, за да сме сигурни, че сме изпълнили очакванията ви. Ще можете да ни зададете всякакви въпроси, които имате, и ние ще ви предоставим някои допълнителни съвети за поддържане на вашето ново пространство. 

За да повторим, тези осем стъпки са специфични за нашия процес; не можем да говорим за процесите на други изпълнители на ремонтни дейности в района. В някои случаи може да работите с отделни субекти по проектирането и изграждането на вашия проект. Ако случаят е такъв, можете да очаквате стъпки две до шест да отнемат повече време, отколкото сме описали. 

Препоръчваме да преминете през целия процес с вашия изпълнител по време на първото домашно посещение. Те ще могат да предоставят по-подробна времева линия, след като научат спецификата на вашия проект. 

Готови ли сте да говорите с доверен изпълнител на преустройство и ремонт?

За нас ще бъде чест да обсъдим целите ви за ремонт на дома. Насрочете консултация чрез онлайн формуляра ни, тук в prefugirane.info. Не се колебайте да работите с доказали се и опитни специалисти.

4.7/5 - (80 votes)
2 replies
 1. Маринела
  Маринела says:

  Зависи от сложността на проекта и от броя на занимаващите се работници.

  Отговор
 2. Тинчо
  Тинчо says:

  При наемане на професионалисти и предварително планиране може да отнеме по-малко време.

  Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *