• Stara Fuga7 2
  • Stara Fuga5 2

Префугиране на тераса

В prefugirane.info ще откриете префугиране на тераса

Едно префугиране на тераса е само част от ремонтните дейности, които предлагаме за нея. Тя обикновено е открита, но дори и закрита да е, проблемите дебнат от всички страни. Естествено, откритите тераси са изложени на много повече неблагоприятни фактори. Преобладаващата част от тях са обвързани с лошото време, с влагата, прякото слънчево греене. А за да се стигне до префугиране на тераса, това означава, че дълго и мълчаливо тези условия са я атакували безжалостно.

Периодичното обгрижване на плочките и фугите е задължително, ако желаете всичко в дома Ви да е наред. Това важи с пълна сила за мокрите помещения – бани и тоалетни – и терасите.

На първо място, заради безопасността Ви и спокойствието в жилището Ви. На второ място, заради чистотата и красотата ѝ. Обикновено очите ни търсят повече красивото, но не съзнават, че под фасадата влагата може да разяжда основите. Ако сте предприели префугиране, поне ще бъдете сигурни, че до рушене няма да се стигне. Тъкмо обратното.

Ако гледате на едно префугиране на тераса като козметична процедура, грешите. Впоследствие тази дейност ще даде отражение на цялостния облик на терасата, но по-важното е, че ще я защитите от коварните условия в бъдеще.

Но преди да си осигурите всичко това, трябва да започнете с отстраняването на стария фугин. Като част от цялостната дейност по префугиране на тераса, тя не е особено приятна. Още по-специфично е запълването на пространството между плочките с нова фигураща смес.

Някои специфики, свързани с фугирането

Фугиращата смес трябва да бъде със строго специфична плътност. Консистенцията зависи от пропорциите на смесваните материали. Различните фирми предлагат различни материали, като е добре да имате общи наблюдения каква е тяхната плътност. Това вероятно няма как да стане, защото едва ли Ви се налага да работите непрекъснато с различни марки. Но като експерти по префугиране на баня ние сме придобили впечатления относно всички съществуващи фирми и онова, което те предлагат.

Идва ред на отливането на сместа. Всички сме виждали как тя зацапва плочките отстрани, как засъхва и после едва се изтъргва. Преценката относно количеството вероятно е най-трудната задача, защото може да не измерите с точност дълбочината. Понякога сместа не достига, друг път прелива.

Затова, ако сте ценител на точните изчисления и прецизната ръка, изберете prefugirane.info. С наша помощ терасата Ви ще добие съвсем нов облик и ще Ви осигурим спокойствието, от което се нуждаете зиме и лете.

4.7/5 - (372 votes)