Много домакинства омаловажават хидроизолацията в банята, но това тяхно поведение, може да доведе до неочаквани проблеми. Поставянето на хидроизолация в мокрите помещения се прави, с цел да се защитите от проникване на вода в незащитените процепи и фугите, което е причина за появата на мухъл, отлепването на плочките, наличието на течове и на наводнения.

Read more

Банята е може би най-интимното помещение във вашия дом. Там вие се уединявате и се грижите за хигиената си, както и се наслаждавате на спокойствие и тишина. Ремонтиране на банята е голямо предизвикателство за всяко домакинство. Тревогите се свързват с избор на майстори, материали, цветове и много други неща. Поради тази причина ние ще ви дадем пет полезни съвета за мерките, които трябва да вземете, преди започването на ремонта.

Read more

Старите фуги в банята могат да бъдат причина за нанасяне на материални вреди, както във вашия дом, така и в този на съседите. Периодичната им подмяна е строго препоръчителна, ако искате да избегнете появата на мухъл и течове. Освен това, префугирането ще спомогне за по-добрия външен вид на плочките, мивката, ваната и душа във вашето мокро помещение. В наши дни фирмите за ремонт на баня предлагат обновяване на фасадни и подови фуги и фугиране на мокри помещения със съвременни материали и модерни инструменти. Последните ще помогнат за запълване на пукнатините и фугите, като това ще допринесе за комфорта на жилището ви. За целта се използват надеждни фугиращи смеси на високо ниво.

Read more

В наши дни предложенията за ремонт на бани са буквално стотици, така че домакинствата има голям избор. Сега всеки може да наложи собствен стил при обзавеждането на баня, като се съсредоточи върху отделните елементи. Главната идея е да си изясните какви да бъдат дизайна, цветовете и мебелите в това важно помещение за апартамента или къщата. В следващите редове ще Ви дадем три гъвкави предложения за ремонт на банята. Не искаме да Ви ангажираме с тях, а ги даваме като идеи, които можете да приложите на практика. Ако все пак имате друга гледна точка по въпроса, то следвайте вашата интуиция, тъй като тя може да бъде успешна. А сега нека не губим повече време, а да разгледаме няколко възможности.

Read more