7 идеи за обновяване на дома, подходящи за домашни любимци

7 идеи за обновяване на дома, подходящи за домашни любимци

Ако обмисляте обновяване на дома и имате космати другари, които живеят с вас, нашият екип в prefugirane.info има предвид няколко идеи, които да включите! За да накарате вашите домашни любимци да се чувстват комфортно във вашия дом, нашият екип от експерти е събрал няколко концепции, пригодени за живот, подходящ за домашни любимци. Вижте тези седем идеи, за да осигурите удобство и безопасност на вашите домашни любимци, докато са у дома. 

Бъдете внимателни към подовите настилки

Въпреки че може да искате да изберете дървени подове за вашия ремонт, нашият екип ще гласува против. Дървените подове могат да го направят хлъзгав за вашите домашни любимци, което води до постоянни драскотини. Помислете за поставяне на плочки, винил или ламинат като по-издръжлива опция. 

Подобрете безопасността

Знаете ли, че можете да защитите дом от домашни любимци? Помислете за инсталиране на по-високи парапети на балкона, за да избегнете падането на вашия космат приятел, или инсталирайте рампа до дома си, ако имате по-възрастни домашни любимци, които живеят с вас. Могат да се монтират и модерни порти за бебета, за да не допускат домашни любимци в определени зони. 

7 идеи за обновяване на дома, подходящи за домашни любимци
7 идеи за обновяване на дома, подходящи за домашни любимци 3

Изградете стая за игра на домашни любимци 

Ако имате място, инсталирайте стая за игра на домашни любимци. В това пространство можете да добавите плюшени места за сядане близо до прозорец с изглед, да включите пътеки или тунели, по които вашият домашен любимец да играе, или просто да го превърнете в пространство с леглото и основните неща. Може да се добави всяка играчка или функция, която вашият домашен любимец обича. 

Включете станция за хранене

За да улесните времето за хранене, обмислете създаването на специална станция за хранене. Независимо дали искате да инсталирате изрезка в кухненския си остров или да обособите място в килера, създаването на станция за хранене е лесно. Можете също така да инсталирате сладководен фонтан, за да напълните лесно купата с вода. 

Инсталирайте пералня

Обикновено за кучета инсталирането на станция за измиване е лесен начин да превърнете времето за къпане на кучето в занимание без стрес. В това пространство можете да инсталирате ръчна душ слушалка и да организирате аксесоарите за подстригване на вашия домашен любимец. Изберете устойчива на приплъзване настилка и предпазен колан, за да гарантирате безопасността. 

Изберете безопасен и забавен заден двор

Що се отнася до външния вид на ремонта на дома, помислете за създаване на пространство в задния двор, което ще предпази вашия домашен любимец. Инсталирайте малка оградена зона, за да държите домашния любимец в определено място или инсталирайте къща за домашни любимци, за да забавлявате вашия домашен любимец през всички часове на деня. 

Проектирайте кална стая за домашни любимци

След като изведете кучето на разходка из квартала, удобно е да оставите в калната стая домашен любимец или да го избършете, когато се върнете. Помислете за инсталиране на пейка с рафтове за съхранение или чекмеджета, за да съхранявате продукти като кърпички или кърпи и монтирайте куки отгоре за каишки и якета. 

Как можем да помогнем?

В екипа на prefugirane.info можете да намерите добри и опитни строители на жилища и ние също сме любители на домашни любимци. За да направим вашия домашен любимец приятелски настроен, ние имаме много препоръки и идеи, които могат да отговарят на ситуацията на вашия домашен любимец. Ако искате да наемете доверен и надежден екип, който може да направи дома ви функционален, за да отговаря на вашите нужди, свържете се с нашия екип.

4.4/5 - (125 votes)
2 replies
  1. Езерка
    Езерка says:

    Благодаря за вдъхновението, с удоволствие ще ги изпробвам! 🏡🐶

    Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *