Намери майстор за поставяне на течна гума в София

Проблемите Ви могат да бъдат решени бързо и сигурно с фирма prefugirane.info. Предлагаме услуги свързани с ремонт на бани и тераси. Предлагаме за тях частични или цялостни ремонти. Ремонти? Неприятно, нали!? Отнемат време и средства и нарушават уюта и спокойствието Ви… А, знаете ли, че могат да бъдат избегнати, като действате превантивно? Знаете ли, че можете да защитите плочките във Вашия дом чрез специални покрития, с които да допринесете до удължаване на експлоатационният им срок? Това са покрития с т. нар. “течна гума” Продукта е известен още като “течна хидроизолация”, но свойствата му далеч не се изчерпват в името му. Притежава още много скрити качества, които prefugirane.info иска да Ви разкрие.

поставяне на хидроизолация в софия

Предимства на течна гума

Течната гума е универсална хидроизолация за повърхности в помещения, които са:

  • под постоянен напор на силата на водата- бани, басейни, резервоари;
  • изложени на открито и атакувани от тежките цикли на времевите отклонения- плочи, покриви, тераси, балкони, външни стени.

След нанасяне на слой от течната гума, върху тези повърхности се образува гладко финишно покритие, преодоляващо всички капилярни напуквания. То има хидроизолационни и предпазващи качества. Спира преминаването на вода към основата и образуването на пукнатини, плесен и мухъл. Защитава също от течове и наводнения. Предпазва от UV лъчи и от износване. Течната гума има много добра адхезия и може да се полага върху дърво, метал, пластмаса, плочки (фаянс, теракота, гранитогрес), бетон, стъкло,  керамика, естествен камък, поликарбонат и други гладки покрити.

Нанасянето може да стане и под тези повърхности и отново свойствата му да се използват като слой на хидроизолация. Повърхности като, например  бетон, замазки, мазилки, гипсокартон, зидария с изравнени фуги, магнезиални подови замазки и др.

Защо да се доверите на prefugirane.info?

Специалистите ни са с ненадминат опит в строителният бранш и гарантираме, че всеки техен проект ще бъде изпълнен качествено. Многобройните положителни отзиви на клиентите с които сме работили са доказателство за това. Предлагаме пакети с възможно най- изгодните цени. Работим бързо и се стараем да изпипваме дори най- дребните детайли. Изпълняваме професионалните си услуги съобразени с желанията на клиента и с техническите норми и правила за правилен ремонт и експлоатация.

4.6/5 - (456 votes)