Дизайни на кухненски шкафове Shaker, които преобразяват кухнята ви

Дизайни на кухненски шкафове Shaker, които преобразяват кухнята ви

Да се ​​уверите, че кухнята ви изглежда вечна, е важно за постигането на съгласувани резултати от обновяване на кухня. Предприемането на всички стъпки, за да се гарантира, че вашата кухня изглежда модерно обаче, може да бъде малко по-голямо предизвикателство. Един грешен аспект на дизайна и може да представите на гостите и жителите по-остарял външен вид на кухнята. 

Добрата новина е, че ако сте фен на кухненските шкафове шейкър, има много начини да направите този стил на шкаф да изглежда модерен и свеж. За да научите за някои от най-разпространените шейкър шкафове, които вдъхват живот на този дизайн, вижте какво сме измислили тук в prefugirane.info по-долу. 

Бар-Pull шкафове 

Един от най-стилните варианти за кухненски шкафове е този на шкафовете с издърпване. Тези шкафове предлагат елегантен, модерен стил, без да изглеждат прекалено стерилни (тъй като този вид може да се прояви понякога при проектирането на модерна кухня).

Тези решетки също могат да бъдат монтирани на вашите шкафове хоризонтално или вертикално, което ви дава повече свобода да проектирате шкафовете си както искате като цяло. Можете също така да се забърквате с дължините на тези решетки в зависимост от това колко големи или малки са вашите кухненски шкафове, добавяйки повече разнообразие и уникалност към вашето пространство. Откъдето и да го погледнете, тази опция за шкаф винаги е чудесен избор за модернизиране на вашата кухня, като същевременно я запазите класическа. 

Дизайни на кухненски шкафове Shaker, които преобразяват кухнята ви
Дизайни на кухненски шкафове Shaker, които преобразяват кухнята ви 4

Копчета 

Въпреки че решетките са по-популярни в модерните кухни, копчетата са друга чудесна възможност, ако търсите нещо малко по-различно. В края на краищата, може би вашата кухня просто не подхожда на бар дръжките и копчетата изглеждат много по-добре с дизайна, който търсите. 

Докато дръжките на щангите ще изискват пробиване на два отвора във вашия шкаф, инсталирането е много по-лесно, когато става въпрос за копчета, тъй като е необходим само един отвор. Копчетата също могат да бъдат монтирани в куп различни материали, включително матово черно, лъскав метален цвят или ексцентричен модел, изработен от други материали. Освен това, ако имате по-натоварен кухненски дизайн, копчетата са най-доброто решение, тъй като не заемат много място и добавят към вашата кухня, без да претрупват цялостната естетика. 

Edge-Pulls 

Копчетата и дръжките на бара ще заемат ли твърде много място, когато става въпрос за вашите шкафове? Ако е така, издърпването на ръбове може да бъде правилното решение за дизайна на вашата кухня. Тази опция за дизайн е невероятно минималистична, така че ако търсите нещо по-фино от това, това е идеалният избор. С тази опция вашият шкаф все още е лесен за отваряне, но дава възможност на шкафа ви да блесне сам в красивия си дизайн, без дръжката да открадне светлината на прожекторите! 

Бар-Pull шкафове, дръжки и нови шкафове в ремонта на кухнята, нови идеи
Дизайни на кухненски шкафове Shaker, които преобразяват кухнята ви 5

Нека prefugirane.info помогне 

Ако се нуждаете от висококачествена помощ за обновяване, позволете на нашия екип от prefugirane.info да помогне! Когато започнете ремонт на кухня, нашите експерти помагат с всяка стъпка от процеса и работят, за да вдъхнат живот на всички ваши дизайнерски мечти, независимо от стилът, който в крайна сметка избирате. С целия си опит ние сме добре запознати с почти всеки стил на дома. За да научите повече за нашите услуги и какво можем да направим за вас, свържете се с нас чрез онлайн формуляра ни за контакт. 

4.3/5 - (100 votes)
1 reply
  1. Маритна
    Маритна says:

    Прекрасният стил на шейкър дава толкова много елегантност и класа на всяка кухня!

    Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *