Частичен или цялостен ремонт на баня в София

Цялостният ремонт на баня включва къртене, замазка, ВиК, електро и други действия. За целта е добре да наемете професионална фирма като нашата, която да се заеме с ремонтните дейности. Разбира се, преди започване на ремонтните дейности ние провеждаме консултация с нашите клиенти и имаме желанието да им дадем няколко важни съвета, с чиято помощ ще придадат по-голяма функционалност и по-красива визия на мокрото помещение във тяхното жилище.

Какво да гледаме при ремонт на баня?

В случай, че вече сте избрали нас за ремонт на баня, то трябва да поставим конкретни задачи, които ще спомогнат за оформянето и функциите на това помещение. Разбира се, ако сте се спрели на на наши колеги, то препоръчваме да проверите тяхната компетенция и наемете специалисти, които работят по проект на клиента, за да се реализират всички ваши желания. Все пак това е една важна и дългосрочна инвестиция.

В следващите редове ще Ви запознаем с най-важните неща при ремонт на банята, а от Вас се изисква да следите за качественото им изпълнение. Ако забележите пропуски на майсторите, не се колебайте да направите необходимите забележки. А сега нека разгледаме главните компоненти при ремонт на баня, за да бъдем подготвени за тяхното изпълнение на практика:

Тя е важна, тъй като Ви предпазва от поява на течове и наводнения, които могат да стигнат до съседните апартаменти. Поставянето на хидроизолация, чрез използване на стабилни материали, е едно от нещата, които трябва да направите, ако искате вашата баня да е по-доброто място в дома ви.

Тук изборът е между фаянс, теракот и гранитогрес. Фаянсът не е приложим за пода, тъй като е по-крехък. Що се касае до теракота и гранитогреса те са добри решения за подовата настилка. Разбира се, изборът на под е свързан и с вашите финансови възможности, така че проверете цените на пазара и тогава купувайте.

Вие решавате, дали да изберете душ кабина, или вана. Съобразете се с пространството, което имате, тъй като една душ кабина би могла да стои грозно в по-малките помещения. Размерите на ваната също трябва да бъдат съобразени, като можете да селектирате вана за двама или повече човека.

Не ви препоръчваме да претрупвате малките бани, тъй като пространството ще се намали допълнително. Ако във вашето жилище не живеят повече от трима човека, не е нужно да слагате много шкафчета в мокрото помещение. От друга страна, ако банята е голяма, то можете да използвате фантазията си, и да импровизирате с различен тип мебелировка.

В обобщение

Ремонтът на банята е отговорна задача, която трябва да бъде поета от качествен изпълнител. Всички горе споменати елементи са от значение, така че не бива да се пренебрегват. Основният ни съвет е да се съобразите с възможностите си, и да не насилвате нещата. Не е необходимо да се ”изхвърляте” с голяма сума пари, за да постигнете така желания комфорт. Можем да предложим услугата на добри цени.

architect handling keys to a couple

Ако имате нужда от коректна и фирма с опитни майстори при цялостен или частичен ремонт за баня се свържете се с нас.

4.7/5 - (349 votes)