7 начина да подобрите интериора си и да направите визуално динамичен дом

7 начина да направите дома си визуално динамичен

Повечето хора възприемат дома си като място, където могат да се отпуснат. Място, където се отделят от деня и всичко останало навън. Домът обаче може да бъде много повече от това. Те могат да бъдат място, където да дадете воля на своята индивидуалност и да забавлявате приятелите и семейството си. Можете да направите така, че домът ви да се откроява, но това включва визуална динамика, вълнуващи и привличащи вниманието елементи. В него няма място за безвкусни и скучни неща. Нашият екип иска да разгледа как можете да направите дома си визуално динамичен само по няколко начина.  

Ново осветление 

Ще се учудите колко различно може да изглежда една стая, ако актуализирате осветителното си тяло. Можете напълно да промените начина, по който изглежда и се усеща едно пространство, с помощта на подходящо осветление. Има толкова много възможности за стилове осветителни тела, че можете да изберете настолни лампи, горни лампи или стенни аплици. Лесно добавете измерение и интерес с подходящата светлина.  

Изградете стена с галерия 

Ако искате да добавите визуален интерес, без да прекалявате, стената на галерията е това, от което се нуждаете. Изберете любимите си и уникални рамки, всички произведения на изкуството, които обичате, забавни снимки или дреболии, които да подредите и изложите приятно на стената. Това е чудесен начин да направите пространството си уникално и персонализирано.  

Добавете растения 

Ако в дома ви има много естествена светлина, възползвайте се от нея! Природата е чудесен начин да внесете сплотеност в дома си. Освен това тя може да го накара да се чувства по-проветрив и отворен. Да не говорим, че можете да се похвалите с растенията си! Създайте усещането за спа-център или за пребиваване на открито през цялата година с гордо изложени растения.  

7 начина за визуално динамичен дом
7 начина да направите дома си визуално динамичен 3

Монтирайте корнизи по стените си 

Голите стени са идеалната възможност да осъществите идеите си. Те са празно платно, на което можете да създадете привличащи вниманието експозиции. За да подобрите външния вид на стената си, добавете корнизи, за да постигнете желания визуално динамичен вид.  

Боядисване на цяла стая 

За да постигнете драматичен вид, боядисайте стените, тапицерията и тавана в един и същи цвят. Всъщност никой не е казал, че всички тавани трябва да са бели – бъдете смели! Боядисването на цялата стая в един цвят ще помогне за преувеличаване на характеристиките и ще й придаде цялостен вид. Ще откриете, че тази техника ще направи стаята да изглежда по-висока и по-голяма, отколкото е в действителност. Цветовете имат дълбокия смисъл да създават и да предизвикват определени настроения и чувства, като с правилния цвят можете да накарате гостите си да се чувстват по определен начин. Например по-тъмните и смели цветове засилват настроението. Докато по-светлите и ефирни цветове могат да накарат стаята да се чувства по-спокойна.  

Акценти с текстура 

За да добавите дълбочина и визуален интерес, използвайте текстурирани акценти. Поставете пухкаво одеяло на дивана, кадифени завеси или тъкан килим. Добавянето на тези малки акценти с текстура може да промени значително въздействието на стаята.  

Оживете входното си антре за визуално динамичен дом

Първото впечатление на гостите за вътрешността на дома ви е входното антре. Това означава, че искате да въздействате добре от самото начало. Поставете постелка за посрещане, ценни растения или любимо произведение на изкуството, за да покажете своята индивидуалност и да им дадете представа за това, което предстои да видят в останалата част на дома ви. За да направите допълнително впечатление, можете да боядисате входната си врата в нов цвят. Възможностите са безкрайни!  

4.5/5 - (108 votes)
5 replies
 1. Станкул
  Станкул says:

  Много интересен пост! Ще опитам някои от тези начини за да направя дома си по-жив и свеж!

  Отговор
 2. Нонко
  Нонко says:

  та, криптовалути или онлайн плащания, защото вашия дом заслужава да бъде визуално динамичен и привлекателен!

  Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *