Отстраняване на теч от тераса в София

Течът от терасата е много сложен за откриване и отстраняване. За да бъде локализиран течът, се използва термографска камера, с чиято помощ се открива мястото и начина на просмукване на водата. След установяване на проблемната зона е единствено да се свържете с нас за да отстраним наличния скрит теч.

За отстраняване на теч от тераса, се изискват опитни бойци, а ние сме точно такива. Имаме дълъг стаж в откриването и ремонтирането на течове, не само от тераси, но и от мокри помещения, хидроизолации, канализации, водопровод и така нататък. Ако ни възложите задача по отстраняване на течове, то със сигурност ще останете доволни от работата ни.

И тук е моментът да кажем, че фирмата ни гарантира качеството на труда, за да оправдае вашето доверие. Ако непосредствено след намесата ни течът от терасата се появи отново, то последвалия ремонт ще бъде за наша сметка и мисията ще бъде изпълнена с вещина. Слава богу до този момент не сме имали проблеми с недоволни клиенти, рекламации и прочие.

tech ot terasa

От какво е причинен течът от терасата?

Причините за теч от терасата могат да бъдат най-различни. Ние ще обърнем внимание на основните, които се свързват със скъсана или пробита хидроизолация, както и на отворените фуги и разлепени плочки. Това са все възможни сценарии, при които се появяват течове, а последните водят до мухъл, наводнения и много разходи за допълнителни ремонти у дома.

Ако оставите течовете от хидроизлоцията, без да повикате специалист, е напълно възможно да се сблъскате със солидни разрушения, мръсотия, събиране на вода и проблеми със съседите. На първо време поканете екипа ни, за да установи откъде идват течовете, а след това ще действаме решително със запълване на фуги, полагане на нови плочки, изграждане на ефективна хидроизолация и така нататък. Всичко това ще направим на най-високо равнище.

Защо да ни се доверите?

Отстраняването на теч от тераса е една от нашите специалности. За времето, през което сме на пазара извършихме десетки, та даже стотици успешни ремонти. Предоставяме възможност за безплатен оглед на обекта и консултираме клиентите как и какво трябва да се направи. След като открием теча, преминаваме към ремонтните дейности.  Стремим се да работим възможно най-бързо, но трудът ни е свързан и със сериозността на аварията във вашите обекти.

При положение, че искате да ни зададете въпрос свързан с отстраняване на теч от тераса, то не се притеснявайте да използвате формата ни за контакт. Ние ще отговорим при първа възможност, а ако не ви се чака, просто се обадете на телефона за връзка с нашия персонал.

4.6/5 - (449 votes)