Отстраняване на теч от хидроизолация в София

Предлага услугата отстраняване на теч от хидроизолация. Ние извършваме качествени ремонтни дейности, като си служим с най-добрите материали, инструменти и технологии. На първо място идваме на вашия адрес, за да установим откъде идва теча, а след това се заемаме с ремонтните дейности. За всяко наше действие даваме гаранция за висококачествен труд.

Некачествено поставената хидроизолация на покрива или банята може да доведе до сериозни течове, които ще нанесат значителни щети на дома ви. За тази цел ние сме се подготвили, с необходимата екипировка, която ще позволи да намерим причината за теча и да я отстраним. Най-важното е да се действа бързо, защото продължителните течове са катастрофални.

tech ot terasa

Какво можем да направим за вас?

С наша помощ ще забравите за течовете от хидроизолацията. Ние не само ще открием причината, но и ще извършим важните ремонти, за да оставим неприятната ситуация в миналото. Ето и нещата, които можем да направим за вас при поява на течове от хидроизолацията в мокрите помещения, терасата или други точки на вашето жилище:

  • Поправка на пробита хидроизолация на покрив;
  • Ремонт на хидроизолацията в банята;
  • Отстраняване на теч от хидроизолация;
  • Отстраняване на теч от тераси;
  • Изграждане на нова хидроизолация;

Това са само част от нещата, които ще направим за вас. Припомняме, че извършваме безплатна консултация по телефон, а предварителни огледи на обектите се заплащат, за да се запознаем с проблемните хидроизолации. При необходимост вкарваме в употреба нови материали, извършваме монтажни и демонтажни дейности и не на последно място, водим нещата до успешен край.

Кога се появяват проблеми с хидроизолацията?

За съжаление немалко майстори допускат грешки при изграждането на хидроизолация. Те си служат с евтини и некачествени материали, които дават дефекти буквално няколко месеца, след като хидроизолацията е направена. Мисията на Prefugirane.info е да открие проблемите и да ги ремонтира. В някои случаи сме готови да сменим изцяло хидроизолацията на дадено място.

Заради немарливостта на някои ”специалисти” и на хората, които пестят от стойностните хидроизолационни материали, се получават много неприятности за домакинствата. Последните все по-често търсят качествено отстраняване на теч от хидроизолация, така че ние им предлагаме нашето съдействие. За справки и въпроси позвънете на нашите телефони.

4.8/5 - (455 votes)