Хидроизолация на баня в София

За никого не е тайна, че банята е онова помещение в дома, което е изложено на пряко съприкосновение с водата. От това произлиза и рискът вода да проникне под плочките, което може да доведе до тяхното отлепване или до поява на наводнение, което би коствало много допълнителни разходи на собствениците на апартамент, къщи и вили. Ето защо ние от нашата организация Ви предлагаме поставяне на хидроизолация в банята, която ще ви осигури добра защита.

поставяне на хидроизолация в софия

Ако плочките на пода и/или стените се пропият с влага, то можете да очаквате поява на плесен и мухъл. Другият голям риск е свързан с наводняване на съседите, като последното може да предизвика скандали и разваляне на добрите взаимоотношения. Много хора смятат, че използвайки фаянсови плочки са осигурили пълна защита за банята, но това не е вярно.

Най-уязвимото място на фаянсовите или други плочки, е разстоянието между тях и фугите. И, дори да сте купили скъпи материали, винаги е възможно да се появят пукнатини, през които да нахлуе водата. В този ред на мисли, нашият екип от специалисти на европейско ниво Ви предлага хидроизолация на баня, която гарантира защитата на мокрото помещение.

Какво включва хидроизолацията на банята?

От особена важност при полагането на хидроизолация, е подборът на качествени материали. Последните трябва да се поставят и обработват, без проблеми и затруднения. Разбира се, след като премине ремонтът, се изчаква поне 3 дни за пълното изсъхване на помещението. С наша помощ ще постигнете отлични резултати, на които да се радвате.

Клиентите могат да изберат еднокомпонентна или двукомпонентна хидроизолация, в зависимост от конкретните им нужди и изисквания. В работата влиза използване на силиконов импрегнатор за фуги и керамични плочки, хидроизолационна лента, хидроизолационен маншон, хидроизолационна мембрана и много други важни за целта пособия.

Разполагаме със съвременни инструменти, материали и технологии, с чиято помощ ще подпомогнем процеса по хидроизолиране на мокрото помещение. След нас няма да се наложи да правите довършителни ремонти или каквото и да било. Главната ни цел е банята да стане едно наистина комфортно и функционално помещение за всяко едно домакинство.

Колко ще ми струва хидроизолация на банята?

Цената за хидроизолация на баня е индивидуална за всеки клиент. Тя се формира, според квадратурата на мокрото помещение и избора на материал, с който да бъде постигната целта. За да получите конкретна оферта, можете да се свържете с нас, като използвате контактната форма в уебсайта ни или позвъните на телефоните на фирмата – очакваме ви!

4.6/5 - (436 votes)