Поставяне и Ремонт на Хидроизолация на Тераса в София

Проникването на вода (течове) през хоризонталната повърхност и изложените вертикални ръбове както и на стоманобетонните балкони могат да доведат до влошаване на самия естестическия вид на вашата тераса и нарушаване на завършващите покрития (плочки, топлозолация и т.н.), както и огромни щети по имота на вашия съсед.

Не позволявайте на водата и влагата да разрушат стените и таваните на Вашето жилище и това на Вашият съсед. Нашите услуги в тази област ще ви позволят да не допуснете скъпоструващ ремонт, влага или друга повреда в следствие на компромитирана хидроизолация или нарушени фуги на терасата или покривното пространство.

Тъй като вече в България става практика да се строят сгради със скосени тавански жилища (ателиета) и не само с големи покривни и балконски пространства вече по-голям брой собственици на имоти имат нуждата от професионални фирми за ремонт и изграждане на хидрозолации за открити тераси и плоски покриви.

Качественото изпълнение на поетите ангажименти е ключът на нашия успех.

Предвид силно конкурентния пазар за поставяне и ремонт на хидрозолации за открити тераси и покриви и също така предвид ценова ориентираната ни икономика Ви препоръчваме да се доверявате САМО и ЕДИНСТВЕНО на фирми с доказан опит и добро мнение. Зачестяват случаите на измамни „майстори“.

поставяне на хидроизолация в софия
4.8/5 - (383 votes)